Spéci ajánlatok

Fagyizóknak

Sétáló kehely? Mibe kínáljam a jégkását? Milyen kiegészítőket használjak? Az itt ajánlott termékek fagylalt és egyéb nyalánkságokat árusító helyek számára kínálnak megoldást. Egy-egy termék megtekintése után a Hasonló termékek ajánlatnál tovább keresheted az igényeidnek legmegfelelőbb megoldásokat.

További Fagyizóknak (11 termék) >>
Éttermeknek

Egy szűk keresztmetszetű ajánlatot látsz termékeinkből, melyek éttermek számára mindennapos, vagy alkalmi kellékek. Amennyiben szeretnél az ajánlott termékekhez hasonlókat keresni, akkor kattints a kép(ek)re és a Hasonló termékek fül alatt a kívánt csoportra klikkelve nézz meg további termékeket.

További Éttermeknek (12 termék) >>
Buliba

Nincs ötleted mivel dobhatod fel a buli hangulatát? Van elképzelésed, de külön-külön nehezen találod meg a számodra szükséges eszközöket? Ajánlatunkba próbáltunk elengedhetetlen és egyedi termékeket egyaránt beválogatni. Mindegy, hogy házibulit, kerti partit, vagy kártyapartit szervezel, nálunk megtalálhatod a szükséges kellékeket. Amennyiben az alábbi lista kevés lenne a számodra, akkor az ajánlott termékekre kattintva a Hasonló termékek ajánlatain belül további megoldásokat találhatsz. Rajtunk nem múlik, hogy a buli jól sikerüljön! :-)

További Buliba (11 termék) >>
Kávézóknak

Coffee to go?! Igen, kávé elvitelre! Jó kávét árulva, miért fosztanád meg a vendégeidet ettől a lehetőségtől? Kávézók és minden kávét árusító számára szükséges kellékek lehetnek az itt ajánlott termékeink. Minden termékcsoportból csak egyet választottunk, így ha kisebb/nagyobb űrmértékűre, vagy más színűre van szükséged, kérjük nézz szét a Kategóriákon belül az adott csoportnál.

További Kávézóknak (12 termék) >>
Piknikre

Az alábbi termékeket azért válogattuk össze, hogy akik szeretnek a szabadban kirándulni, ne hosszas keresgélés után találják meg azokat a termékeket, melyekre szükségük lehet. Az általunk forgalmazott termékek egy-egy kisebb gyalogos, vagy kerékpáros kiránduláshoz nagy kiszerelésűnek számíthatnak, de otthon a kamrában "megvárják" a következő túrát. :-) A termékre kattintva a Hasonló termékek ajánlónál hasonló termékajánlatokkal találkozhatsz. Kérünk, hogy minden esetben csak a kijelölt gyűjtőkbe szemetelj!

További Piknikre (11 termék) >>