Szállítási feltételek

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BRUTTÓ 14 000 FORINT FELETT
Szállítási költség
Vásárlási összeghatár Szállítási költség**
1 Ft-tól - 7995 Ft-ig 1590 Ft
8000 Ft-tól - 13 995 Ft-ig 1090 Ft
14 000 Ft felett INGYENES
Vásárlási összeghatárok: a vásárlás szállítási költség nélküli bruttó végösszegére vonatkoznak és magyar forintban (HUF) értendőek.
** Szállítási költségek: bruttó magyar forintban (HUF) megadott árak.

Házhoz szállítás
Ki sem kell lépned az üzletedből vagy otthonodból, hogy kézhez kapd a megrendelt árukat. A munkanapokon délután 14 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, így garantáljuk, hogy a következő munkanapon 8 és 17 óra között megtörténik a házhoz szállítás. A 14 óra után leadott rendelések esetén a garantált házhoz szállítás ideje maximum 51 óra (munkanapok). A csomagok kézbesítésének sikere érdekében szállítási címnek munkahelyed is megadhatod. A kézbesítés sikertelensége esetén a futár a következő munkanapon 8 és 17 óra között újra megpróbálja a csomago(ka)t átadni. Amennyiben a második kézbesítési próbálkozás is sikertelen, úgy a futár által hagyott értesítővel a megadott Postán még 10 napig átvehető a rendelés.

Posta Pont
Nem kell a futárhoz igazodni és több napon keresztül lehetőséged van a termékátvételre 2500 postán (Posta Ponton) és az ország 55 Mol benzinkútján.

A megrendelés során lehetőséged lesz Posta Pontot választani, de ha kíváncsi vagy, itt előre is kinézheted a számodra legkedvezőbbet: Posta Pont honlapja
A Posta Pontra kért 14 óráig leadott megrendelésedet a következő munkanapon átveheted a kiválasztott helyszínen. A 14 óra után leadott rendelések esetén a garantált szállítás ideje maximum 51 óra (munkanapok).