Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Palm Bt. 1992-ben alakult, a hazai gasztronómiában 1993 óta van jelen termékeivel. Több mint 20 év tapasztalatát felhasználva cégünk egy folyamatosan fejlődő, korszerű technikával rendelkező, megbízható és pontos szállítást biztosító, üzleti partnereire kiemelten odafigyelő vállalattá alakult.

Kezdeti kínálatunk mára már klasszikussá vált formáit megtartva folyamatosan újabb és újabb termékekkel bővítjük választékunkat. Nyomon követjük a hazai és a külföldi vendéglátás új trendjeit és különlegességeinkkel arra törekszünk, hogy kínálatunk találkozzon partnereink egyedi elképzeléseivel.

Sokéves megbízható üzleti kapcsolattal rendelkezünk kínai, szerbiai, ausztriai és magyarországi gyártókkal, mely együttműködések garantálják az állandóan jó minőséget. Ehhez társul fiatal csapatunk vevőközpontú munkája, melyet elégedett visszatérő partnereink száma bizonyít.

Nagy raktárkészlettel dolgozunk, így lehetőségünk van a rendelések azonnali teljesítésére. Csomagját akár már a következő munkanapon is kézhez kaphatja, amennyiben 14 óráig leadja a rendelését.

Forgalmazott termékeinket Magyarországon kívül eddig közvetlenül a következő országok piacaira juttattuk el: Ausztria (AT), Horvátország (HR), Montenegró (ME), Románia (RO), Szerbia (RS), Szlovákia (SK) és Ukrajna (UA).

Reméljük, hogy téged is vevőink között üdvözölhetünk!

Keresés